söndag 16 oktober 2011

Bianca 9 månader

Idag är det 9 månader sedan du kom till oss vackra unge!:) Det är så härligt att för varje dag som går lära känne ytterligare en liten bit av den lilla människa som håller på att växa och utvecklas. Bianca:

  • Älskar: Att dansa, leka på platser där det finns andra barn, hänga med andra barn, mata fåglarna, titta på hundar, jaga-leken (när jag kryper efter henne, då tjuter hon o skrattar tills hon faller omkull:) ). Att flirta med ALLA vuxna överallt och jämt, att bada, att få smaka på mammas morgonyoghurt och allt annat som alla andra äter, att sjunga och musik.VÄLLING!Smörgåsrån
  • Bianca älskar inte: Om någon slår sig och utropar "AJ", fisk anrättningar, att byta blöja är tråkigt och snor dyrbar lektid. När man plockar bort något mitt framför näsan på henne. Att vara trött.
  • Bianca har: Gått långa sträckor med sin gåvagn, Står upp själv utan att hålla i sig kortare stunder. Sovit hela nätter från kl 20- 5:30 i 5 dagar nu(vilket är första gången någonsin och det lär hinna förändras, men man njuter sålänge det varar, trots tidiga mornar!) sagt papapapa en bra tid nu. Utvecklat en vädigt skojfrisk personlighet och är familjens lilla clown :). Har också utvecklat den bestämda viljan...:)
  • Bianca har inte: Sagt "mamma" många ggr, tagit sitt första steg


Åååå världen har blivit hundrafemtioelva gånger bättre, härligare, roligare och vackrare sedan du kom.

Mamma älskar dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar