söndag 3 juli 2011








Det är så otroligt skönt att vara på landet, inga måsten ingen stress, inget buller och bång. Jag njuter av att vara med min dotter (och man:) ). Vi kollar filmer på kvällarna, dricker te och äter mackor. Går ner till havet, havet som har en så roingivande effekt på mig. Skulle helt klart ara en dröm att bo vid havet någon gång.

Idag gick Pappan och sonen ner och fiskade lite, jag hade mer än gärna hängt på men att böka sig ner med vagnen för berger och hänga ute på klipporna kändes... som ett jobbigare allternativ när dessutom Franks dotter ville plocka blåbär och smultron och göra en kaka. Kakan står just nu i ugn, superimproviserad men det blir nog mumsigt.

Jag hinkar kaffe, vet inte om Bianca saknar sin säng men hon har blivit oooootroligt jobbig (det enda ordet som passar) när hon ska vila, alla vilopauser utom den första på förmiddagen inleds med SKRIIIIIIK, som hon aldrig nååågonsin skrikit förut. Eftermiddagsvilan hoppar hon helt över och nattningen tar tiiid. Det som äntligen hade börjat kännas lättare med nattningen efter en jobbig tid.. Aaaaja..

Bianca blir iallafall sönderälskad härute, syskonen pussar, kramar, leker, fotograferar och ja bara älskar sönder henne och det gjorde jag och Frank redan innan så vi får lägga lite band på oss här så lill-tjejen inte blir galen på all uppmärksamhet;)

Hoppas ni har det finfint. Vi kollar Ice Age 3 nu.

Puss & kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar